- Forside
- |
- Meny
Hovedmeny
-
-
Okse indrefilet585,-
-
Kroketter med serranoskinke
Rucola, parmesan og chilidressing. Allergener: hvete, melk, egg, sennep. Vinanbefaling: Picpoul de Pinet
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete, melk, egg, sennep
-
Indrefilet av okse
Manchego–potetkroketter, løkpuré, asparges, honninggulrøtter og rødvinssaus.
Allergener: melk, selleri, hvete, egg, sulfitter
-
Sjokoladefondant
Vaniljeis, bringebærkrem og sjokoladecrunch. Allergener: hvete, melk, egg, nøtter. Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico
Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico, Masi Agr., Italia, Veneto, 169,- / 965,-
Allergener: hvete, melk, egg, nøtter
-
-
Dagens fisk585,-
-
Kroketter med serranoskinke
Rucola, parmesan og chilidressing. Allergener: hvete, melk, egg, sennep. Vinanbefaling: Picpoul de Pinet
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete, melk, egg, sennep
-
Dagens fisk
Stekt sjampinjong, spinat, sjalottløk, potetpuré og sitron–beurre blanc-saus.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: sulfitter, melk, fisk
-
Sjokoladefondant
Vaniljeis, bringebærkrem og sjokoladecrunch. Allergener: hvete, melk, egg, nøtter. Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico
Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico, Masi Agr., Italia, Veneto, 169,- / 965,-
Allergener: hvete, melk, egg, nøtter
-
-
-
-
Scampi al Pil Pil165,-
5 stk scampi med hvitløk, chili, cherrytomat og rødløk. Serveres med hvitløk–parmesanbrød.
Vinanbefaling: Bruno Riesling Kabinett Feinherb, Tyskland, 180,- / 750,-
Allergener: havre, melk, skalldyr, sulfitter
-
Kroketter med serranoskinke159,-
Syltet rødløk, parmesan, ruccola og sriracha-majones.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: egg, sennep, hvete, melk
-
Kremet fiskesuppe med safran165,-
Reker, torsk, blåskjell, brokkoli og hvitløksbrød. (liten porsjon)
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete, melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, soya
-
Kremet fiskesuppe med safran249,-
Reker, torsk, blåskjell, brokkoli og hvitløksbrød.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: bløtdyr, fisk, hvete, melk, selleri, soya, skalldyr
-
Eksotisk salat med kylling og halloumi279,-
Mango, ananas, cherrytomat, honning–vinaigrette, rødløk, sweet chili-kylling og grillet halloumi.
Vinanbefaling: Bruno Riesling Kabinett Feinherb, Tyskland, 180,- / 750,-
Allergener: melk, sennep
-
-
-
Dagens fisk385,-
Stekt sjampinjong, spinat, sjalottløk, potetpuré og sitron–beurre blanc-saus.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: sulfitter, melk, fisk
-
Indrefilet av okse425,-
Manchego–potetkroketter, løkpuré, asparges, honninggulrøtter og rødvinssaus.
Allergener: melk, selleri, hvete, egg, sulfitter
-
Kylling med halloumi335,-
Potetmos, cherrytomat, gulrøtter og urtesaus.
Vinanbefaling: Traditional Blanc, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 150,- / 600,-
Allergener: melk
-
Fish & Chips289,-
Cherrytomat, syltet rødløk, salat og tartarsaus.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: egg, fisk, hvete, sennep
-
Alfredo kyllingpasta315,-
Kremet pasta med ruccola og hvitløk–parmesanbrød.
Vinanbefaling: Traditional Blanc, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 150,- / 600,-
Allergener: hvete, melk, soya
-
Alfredo scampi-pasta315,-
Kremet pasta med ruccola og hvitløk–parmesanbrød.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete, skalldyr, soya, sulfitter
-
Yami Burger309,-
Cheddar, aioli, bacon, tomat, syltet rødløk, sylteagurk, crisp salat og pommes frites.
Vinanbefaling: Traditional Rouge, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 150,- / 600,-
Allergener: egg, hvete, melk, sennep
-
Vegetarburger295,-
Onion rings, salat, tomat, syltet rødløk og aioli.
Vinanbefaling: Traditional Rouge, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 150,- / 600,-
Allergener: hvete, egg, sennep
-
-
-
Tricolore295,-
Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke og Parmigiano-Reggiano, tomat, rødløk og rucola.
Vinanbefaling: Picpoul de Pinet, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 155,- / 650,-
Allergener: hvete, melk
-
Caprina285,-
Tomatsaus, mozzarella, tørket tomat, timian, honning, pinjekjerner og parmesan.
Allergener: hvete, melk
-
Pollo con Parmigiano295,-
Tomatsaus, mozzarella, kylling, rucola, squash, rødløk og parmesan.
Vinanbefaling: Traditional Blanc, Chateau St. Martin de la Garrigue, Frankrike, Languedoc, 150,- / 600,-
Allergener: hvete, melk
-
-
-
Løkringer35,-
Allergener: hvete
-
Hvitløk-parmesan brød45,-
Allergener: hvete, melk
-
Aioli25,-
Allergener: egg
-
Oliven59,-
-
Pommes frites55,-
-
-
-
Fransk sjokoladekake med konjakk149,-
Salt karamel iskrem , sjokoladecrunch og mangokrem.
Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico, Masi Agr., Italia, Veneto, 169,- / 965,-
Allergener: egg, hvete, melk
-
Bringebærsorbet med Prosecco og blåbær159,-
Allergener: sulfitter
-
Sjokoladefondant149,-
Vaniljeis, bringebærkrem og sjokoladecrunch.
Vinanbefaling: Angelorum Recioto della Valpolicella Classico, Masi Agr., Italia, Veneto, 169,- / 965,-
Allergener: egg, hvete, melk
-
Vaniljeterte159,-
Blåbær, bringebærkrem og hvit sjokoladecrunch.
Vinanbefaling: Riesling Trockenbeerenauslese, Rudolf Rabl, Østerrike, Niederösterreich, 179,- / 1085,-
Allergener: egg, hvete, melk, egg, hvete, melk
-
-
-
Øl på tapp
-
Hansa Pilsner
0,4l
Allergener: bygg
105,-
-
Hansa Mango Ipa
0,4l
Allergener: bygg, hvete
125,-
-
-
Øl på flaske
-
Nøgne Ø American Indian Pale Ale
7.5% | 0,33l
Allergener: bygg, hvete
130,-
-
Nøgne Ø 4885 Blanc
5% | 0,33l
Allergener: bygg, hvete
115,-
-
Nøgne Ø Imperial Stout
9% | 0,33l
Allergener: hvete, havre
140,-
-
Sol
4,5% | 0,33l
Allergener: bygg
99,-
-
Hansa Lite Glutenfri
4,3% | 0,33l
Allergener: bygg
99,-
-
-
Sider
-
Edel Sider
Åkre gård
Allergener: sulfitter
600,-
-
-
Mineralvann
-
Coca-Cola
59,-
-
Coca-Cola Zero
59,-
-
Sprite
59,-
-
Fanta
59,-
-
Orju Appelsinjuice
55,-
-
San Pellegrino
95,-
-
Heineken 0,0%
69,-
-
Edel Eplemost Aroma
199,-
-
Edel Eplemost Solbær
205,-
-
-
Kaffe
-
Kaffe
45,-
-
Te
45,-
-
Americano
50,-
-
Cappuccino
Allergener: melk
60,-
-
Espresso Enkel
50,-
-
Espresso Dobbel
60,-
-
Kaffe Latte
Allergener: melk
60,-
-
Kaffe Mocca
Allergener: melk
60,-
-
Varm Sjokolade
Allergener: melk
55,-
-
-
Gin & Tonic
-
Bombay Sapphire London Dry Gin & Tonic
Fever-tree tonic og sitron.
145,-
-
Hendricks Gin & Tonic
Fever-tree tonic, agurk og svart pepper.
185,-
-
Ginmare & Tonic
Fever-tree Mediterranean tonic og oliven.
185,-
-
-
Cocktails
-
Aperol Spritz
Prosecco, mineralvann og appelsin.
Allergener: sulfitter
160,-
-
Bellini
Prosecco og fersken.
Allergener: sulfitter
135,-
-
Mimosa
Prosecco og appelsin.
Allergener: sulfitter
135,-
-
Sour
Velg sprit: amaretto, rom eller whisky.
Allergener: egg
165,-
-
-
Brennevin
-
Barcardi Anejo 4
99,-
-
Jack Daniel’s
99,-
-
Løiten Linie
110,-
-
Koskenkorva
99,-
-
Jagermeister
110,-
-
Baileys
99,-
-
Larsen Vsop
125,-
-
-